Torkat Aubrac-nötkött - Skivat Aubrac-nötkött utan nitrit
Torkat nötkött från Aubrac, tunt skuret och förpackat i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Aubracs torkade nötkött förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kallas det torkade nötköttet även bresaola, cecina eller grisonkött, beroende på recept och regioner, och följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: nötkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter!
Torkat kött från stycken som kommer från nötköttets lår, erbjuder Aubracs torkade nötkött en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Detta hantverksmässiga torkade nötkött från Aubrac kommer att tas ut ur torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras tunt och placeras i Popinen.
Ursprung: Laissac, Aveyron
Vikt: 60g
Hållbarhet: 90 dagar